На Кіровоградщині триває районний етап фестивалю ДЮП

Квітень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 1025 | Коментарі: 0

31 березня у м. Олександрія на базі районного будинку культури пройшов районний етап фестивалю дружин юних пожежних. Для школярів – це завжди довгоочікуване свято, адже воно збирає не лише однодумців, а й веселих, кмітливих та активних підлітків.

Цього разу перемогу в конкурсах виборювали 14 команд м. Олександрія та Олександрійського району. Учасники демонстрували свої здібності, використовуючи для цього усі види мистецтв: літературу, музику, хореографію, вокальне, образотворче та ораторське мистецтво.

У свої виступи учасники додавали і елементи гумору, що був своєрідною родзинкою кожної візитки, адже у веселій та дотепній формі правила безпеки краще засвоюються слухачами.

Крім того, яскравості виступам додавали елементи костюмів та декорації, виготовлені власними руками. По завершенню конкурсу «Візитка» учасники продемонстрували свої знання в галузі медицини, виконуючи завдання медичного конкурсу. Враження від почутого і побаченого на святі залишилися особливі, адже декілька годин поспіль між юними пожежними точилася запекла боротьба за право представляти честь міста і району на зональному, а потім і на обласному етапі фестивалю.

Складним було завдання цього дня і у членів журі, до складу якого увійшли представники місцевого підрозділу У ДСНС в області та освітяни, адже досить непросто було визначитися, хто із команд краще подав матеріал та легко встановив контакт із глядацькою залою. Проте, підрахувавши загальний бал за всі конкурси, журі все ж визначило переможців.

Перемогу здобули 4 міські команди: Загальнонавчальний заклад №10, НВК «Ліцей інформаційних технологій – спецшкола ІІ ст.», НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. №19 – ДНЗ «Лісова казка», ОНВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. №17 – ліцей» та 4 районні команди із загальноосвітніх шкіл с. Червонокам’янка, Протопопівка, Ясинуватка та Головківка. Відповідно команди, що здобули перші місця на цьому етапі, а це – загально-навчальний заклад №10 м. Олександрія та Червонокам’янська ЗОШ І-ІІІ ст. Олександрійського району, представлятимуть свої навчальні заклади на зональному етапі фестивалю, на якому визначаться абсолютні чемпіони районів, що автоматично стануть учасниками обласного етапу фестивалю.

Наразі ж районний етап завершився, але вражень і в учасників, і в глядачів залишилось чимало, а найголовніше, що всі вони поповнили свій запас знань з безпеки життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool