На Кіровоградщині триває поточний середній ремонт двох державних доріг

Серпень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

За результатами торгів поточний середній ремонт на автомобільній дорозі М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка км 578+928 – км 589+445 виконує ТОВ «Дор-Строй».

Вартість об’єкта, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2016 №176-Р, складає трохи менше 28 мільйонів гривень, які виділяються з державного бюджету.

Розпочали ремонтувати ще в травні, та активна фаза розпочалася лише зараз. Якщо виконавці продовжать ремонт такими ж темпами, то завершать його вже у жовтні.
- Ми довго не мали фінансування на проведення поточних і середніх ремонтів, і ось, нарешті, в цьому році ми їх отримали, - пояснює начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Сергій Поліщук – До того ж, враховуючи загальний стан доріг і по Україні в цілому, і по Кіровоградщині зокрема, дуже важливо правильне визначення де і з чого починати. У нас кожна копійка на рахунку, тому ремонт доріг за маршрутним принципом – вдале рішення. Так, поступово, крок за кроком, кілометр за кілометром, ми зможемо відремонтувати мережу доріг якнайшвидше.

Бригади ТОВ «Дор-Строй» ремонтують дорогу власними силами – влаштовують верхній шар покриття. З початку року вже влаштували 6,3 кілометри верхнього шару та 1,2 км вирівнюю чого. Загальні витрати склали 16 842 тисячі гривень.
На автодорозі М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине (км 6+760-км 18+356) теж ремонтує дане підприємство. Вартість проекту цього об’єкту значно вища, ніж на М-12 – 66 мільйонів, які також будуть профінансовані з державного бюджету.

На даній дорозі є ділянки суцільного руйнування, тож на них застосують технологію ресайклінгу, на іншій же площі проведуть влаштування верхнього шару покриття. На разі роботи вже виконали на понад 16 790 м².

Прес-служба САД у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool