На Кіровоградщині триває перевірка стану виконання заходів цивільного захисту

Квітень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

Під час робочих поїздок до районів області заступника голови облдержадміністрації Віти Атаманчук та заступника начальника обласного Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Ігоря Парфьонова, фахівців управління з питань надзвичайних ситуацій департаменту інфраструктури та промисловості облдержадміністрації продовжують здійснюватись перевірки стану виконання заходів цивільного захисту. Днями така перевірка відбулася у Олександрівському районі.

Під час перевірки основна увага, традиційно, була зосереджена на стані готовності захисних споруд до укриття населення. Важливим питанням залишається навчання населення діям під час надзвичайних ситуацій на базі консультаційних пунктів при сільських і селищних радах.
Керівництво району та сільських голів зобов’язали активізувати роботу з організації та виконання заходів цивільного захисту, особливо щодо готовності споруд цивільного захисту і найпростіших укриттів, навчання населення та активізації роботи консультаційних пунктів.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool