На Кіровоградщині триває оздоровча кампанія

Липень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 657 | Коментарі: 0

Заступник голови обласної державної адміністрації – керівник міжвідомчого оперативного штабу з координації роботи щодо підготовки та проведення оздоровлення та відпочинку дітей Світлана Лобанова та директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олександр Догаров проінспектували роботу дитячого оздоровчого закладу «Дружба», що у с. Войнівка Олександрійського району.

На І оздоровчій зміні в таборі оздоровлюється 220 дітей, у тому числі за безкоштовними путівками, придбаними за кошти обласного бюджету, 75 дітей пільгових категорій, з них 22 дитини – сироти, 41 дитина із багатодітної сімї, а також діти внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій, діти інваліди, діти із малозабезпечених сімей

Інспектуючи роботу табору, заступник голови ОДА Світлана Лобанова ознайомилась із його роботою, станом виховної роботи, умовами проживання та організацією дозвілля дітей.

Особливу увагу приділили перевірці безпеці перебування дітей та забезпеченню повноцінного харчування.

Наразі, за інформацією департаменту соціального захисту населення ОДА, на І оздоровчій зміні в дитячих оздоровчих закладах області оздоровлюються більше 1000 дітей.

Комісія із проведення перевірок стану роботи дитячих закладів оздоровлення та відпочинку систематично проводить перевірки роботи всіх оздоровчих закладів області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool