На Кіровоградщині триває оздоровча кампанія

Серпень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

Про це повідомляє департамент соціального захисту населення облдержадміністрації.

З 6 по 26 серпня 2018 року на VІІІ тематичній зміні “Україна – це ми!” у дитячому центрі "Молода гвардія" (м. Одеса) відпочивають 26 дітей пільгових категорій та дітей-переможців Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих змагань серед дітей та юнацтва "Олімпійська зміна".

До Міжнародного дитячого центру “Артек” (м. Київ) на VIII тематичну зміну “Наша земля - Україна”, що триватиме 8 до 28 серпня 2018 року направлено 24 дитини пільгових категорій: 4 дитини сироти та позбавлені батьківського піклування, 7 дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, 2 дітей учасників бойових дій, 2 дітей з інвалідністю, 5 дітей, зареєстрованих як внутрішньо перемішені особи, 4 дитини-відмінники навчання.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool