На Кіровоградщині триває «боротьба» з гральним бізнесом

Січень 03, 2020 | Новини | Переглядів: 1244 | Коментарі: 0

Прокуратурою Кіровоградщини проведено численні заходи в рамках розслідування кримінальних проваджень зареєстрованих за фактами зайняття гральним бізнесом.

З 20 грудня 2019 року органами прокуратури у тісній співпраці з іншими правоохоронними органами на території області відпрацьовано майже 150 гральних закладів.

У ході відпрацювання виявлено одне казино. Під час оглядів виявлено та вилучено рулетки, покерні столи, спеціальні ігрові столи, комп’ютерну техніку за допомогою якої надавались послуги для азартних ігор.

Наразі фактично припинена діяльність гральних закладів на території обласного центра та Кіровоградської області. Зареєстровано п”ять кримінальних проваджень за ч.1 ст. 203-2 ККУ (зайняття гральним бізнесом).

Робота на вказаному напрямку триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool