На Кіровоградщині тричі гасили пожежі в житловому секторі (ФОТО)

Липень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 582 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області приборкали 3 пожежі в житловому секторі.

Так, 16 липня о 07:05 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу житлового будинку в дачному кооперативі «ДСК» с. Липове Кіровоградського району.

Як з’ясувалось на місці події, горіло 3 м2 домашніх речей в житловому будинку. Силами вогнеборців 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 07:38 пожежу було локалізовано та о 07:46 – ліквідовано.

О 18:15 виникла пожежа у с. Нерубайка Новоархангельського району. Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що на території приватного домоволодіння горить 200 кг сіна, 5 складометрів дров та 4 м2 покрівлі господарчої споруди. Пожежу приборкали рятувальники 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельська.

О 22:38 виникла пожежа 35 м2 сінника та 1,5 тони сіна в ньому на території приватного домоволодіння в смт Нова Прага Олександрійського району. Силами вогнеборців 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія та місцевої пожежної команди смт Нова Прага о 23:30 пожежу було ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області

На Кіровоградщині тричі гасили пожежі в житловому секторі
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool