На Кіровоградщині тричі гасили пожежі у житловому секторі

Серпень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 667 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини загасили 3 пожежі, що стались у житловому секторі.

Так, 30 серпня о 18:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Басистого с. Юріївка Добровеличківського району.

Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння горіло 35 м2 сінника та 3 т сіна в ньому. О 19:47 пожежу було локалізовано та о 20:44 – ліквідовано. До гасіння залучалось 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка.

Крім того, двічі до гасіння пожеж залучались рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка: о 22:32 повідомлення про пожежу надійшло з с. Мошорине. Там на вул. Центральній горіло 32 м2 сінника та 3 т сіна в ньому на території приватного домоволодіння. О 23:49 пожежу було ліквідовано. Повертаючись до підрозділу, рятувальники 18-ї ДПРЧ виявили ще одне горіння на території приватного домоволодіння на цій же вулиці. Там горіло 1.5 м2 перекриття сінника та 150 кг сіна в ньому. О 00:08 пожежа локалізована та о 00:35 – ліквідована.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool