На Кіровоградщині трапилося дві ДТП із травмованими (ФОТО)

Травень 18, 2021 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

17 травня о 14:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога по змиванню паливно-мастильних матеріалів після ДТП із дорожнього покриття на автошляху Глинськ-Олександрія-Петрове в Олександрійському районі.

Рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія змили пожежонебезпечну рідину з поверхні автодороги.

О 16:10 стало відомо про ДТП за участю 2-х легкових автомобілів, що сталась на перехресті вулиць Комарова та Волкова обласного центру.

Через зіткнення автомобілів опинились заблокованими у понівеченій автівці двоє травмованих громадян. Рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення та 1-го ДПРЗ м. Кропивницький, що прибули на місце ДТП, деблокували травмованих та передали працівникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації до реанімаційного відділення Кіровоградської обласної лікарні.

 трапилося дві ДТП із травмованими

 трапилося дві ДТП із травмованими

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool