На Кіровоградщині торгували «лівим» бензином

Травень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

Оперативниками обласного управління Міндоходів, спільно із співробітниками управління СБУ в Кіровоградській області, припинено діяльність автозаправної станції на території Новоукраїнського району.

Бензин марок А-92 та А-95 реалізовувався без будь-яких дозвільних документів, які регламентують даний вид діяльності.
Незважаючи на те, що на АЗС продавали паливо двох марок, фактично до автозаправочних колонок він надходив з однієї ємності. При цьому сертифікати якості на бензин відсутні, а походження – невідоме. Органами доходів і зборів області встановлено, що бізнесмен, якому належить АЗС, відсутній за місцем реєстрації та не подає обов’язкової звітності.
З незаконного обігу вилучено 1320 літрів бензину марки А-92 на загальну суму 20,7 тис.грн. Матеріали направлено до суду для прийняття законного та обґрунтованого рішення.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool