На Кіровоградщині техніку пожежно-рятувального гарнізону перевірили на готовність

Жовтень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

З 1 по 10 жовтня в підрозділах Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області проходила перевірка техніки та аварійно-рятувального обладнання щодо готовності до застосування під час ліквідації наслідків надзвичайних подій і ситуацій, характерних для зимового періоду.

З цією метою було здійснено 50-кілометрові випробувальні марші пожежних, аварійно-рятувальних та спеціальних автомобілів.
Після автопробігу відбулось розгортання спеціального аварійно-рятувального обладнання та відпрацювання нормативів. Після маршу вся залучена техніка пройде технічне обслуговування.
- Ця перевірка відіграє дуже важливу роль у підготовці пожежно-рятувальних підрозділів до виконання завдань за призначенням в зимовий період, адже усі ми пам’ятаємо попередні зими, коли багато людей, у тому числі водіїв на автошляхах, лікарів швидкої, працівників комунальних служб покладались на допомогу рятувальників. Тому техніка, як і особовий склад, повинні стовідсотково бути у бойовій готовності, щоб вчасно зреагувати на виклики природної стихії або техногенні загрози. – Зауважив начальник У ДСНС в області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак.

У ДСНС у Кіроовградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool