На Кіровоградщині сварка між чоловіками закінчилася вбивством.

Січень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

Працівники Новгородківського РВ УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали 25-річного жителя Дніпропетровської області. Чоловік підозрюється у нанесенні тілесних ушкоджень, що спричинили смерть місцевого жителя.

До райвідділу міліції вранці надійшло повідомлення про виявлення трупа 34-річного чоловіка, що кілька останніх місяців проживав в одному із населених пунктів району. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. На тілі потерпілого правоохоронці виявили численні забої обличчя та тулуба.
Попередньо встановлено, що напередодні увечері чоловік зустрів на вулиці кількох молодиків, серед них і жителя сусідньої області, який приїхав до родичів у село. Слово за словом між незнайомим досі чоловіками виникла сварка, що закінчилася бійкою.
Молодший із опонентів завдав старшому кілька ударів руками і ногами в різні частини тіла. Отримані травми виявилися для потерпілого несумісними з життям – під ранок він помер. За висновками судово-медичних експертів, смерть чоловіка настала внаслідок переломів ребер з ушкодженням легень та больового шоку.
За словами начальника Новгородківського РВ УМВС України в Кіровоградській області Ігоря Брєєва, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального Кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Проводиться розслідування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool