На Кіровоградщині сварка ледь не закінчилася трагічно

Листопад 29, 2012 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

Працівники Маловисківського РВ УМВС України в Кіровоградській області відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень 44-річному місцевому жителю. Наразі триває досудове розслідування.

Розпочалася ця історія влітку в одному із населених пунктів Маловисківського району з розпиття спиртних напоїв трьома чоловіками. Під час застілля двоє із них почали сваритися, після чого у хід пішли кулаки.
27-річний господар домоволодіння, де відпочивала компанія, побив свого гостя. Той втратив свідомість. Після цього третій знайомий викликав швидку.
Потерпілого госпіталізували до районної лікарні, де він тривалий час проходив лікування. За висновками судово-медичної експертизи, чоловік отримав забої грудної клітини та кілька тяжких травм голови, що становили небезпеку для життя в момент заподіяння.
Дії підозрюваного попередньо кваліфіковано за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool