На Кіровоградщині сутичка між чоловіками в магазині закінчилася госпіталізацією

Червень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

Сутичка між незнайомими чоловіками в магазині закінчилася для одного з них госпіталізацією до лікарні, іншому загрожує кримінальна відповідальність. Підозрюваним виявився 18-річний місцевий мешканець.

21 червня до Світловодського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги про доставлення до лікарні 38-річного чоловіка з тяжкими травмами голови.
- У результаті слідчих дій правоохоронці встановили, що між двома жителями населеного пункту у магазині виник конфлікт. Старший з них, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, почав ображати незнайомого йому хлопця, що призвело до сварки. Опоненти вийшли на вулицю, де молодший наніс удар в обличчя та вухо потерпілому, внаслыдок чого він знепритомнів, - повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок.
Правоохоронці встановили особу зловмисника, йому оголошено про підозру про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

За матеріалами Світловодського МВУМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool