На Кіровоградщині судять двох колишніх працівників Вільшанського райвідділу міліції

Червень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 926 | Коментарі: 0

В Голованівському районному суді розпочалися судові слухання у справі двох колишніх працівників Вільшанського райвідділу міліції.

Колишнім правоохоронцям, батькові та синові, інкримінується вчинення злочинів передбачених ч. 3 ст. 186 (грабіж) та ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України, санкцією яких їм загрожує покарання до шести років позбавлення волі.  

Оскільки обвинувачені раніше працювали у правоохоронних органах, з метою об’єктивного і неупередженого розгляду справи, обвинувальний акт було спрямовано до Апеляційного суду області, який визначив підсудність його розгляду за Голованівським районним судом.
Наразі відбулося попереднє засідання суду. Наступне слухання у справі призначено на 4 липня 2013 року.

Прес-служба прокуратури області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool