На Кіровоградщині судитимуть осіб, які пограбували пенсіонерку

Червень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва Новоукраїнської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування відносно двох мешканців області, які скоїли розбійний напад на особу пенсійного віку.

Обвинувальні акти за ч.3 ст.187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України скеровані на розгляд суду.

В ході досудового розслідування встановлено, що на початку квітня поточного року обвинуваченні проникли в домоволодіння пенсіонерки де, із загрозою застосування насильства, вогнепальної і холодної зброї, викрали майно на загальну суму близько 10 тис грн.
За скоєне чоловікам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.
Крім того, ще двох осіб, які приймали участь у розбійному нападі встановлено та оголошено в розшук. Матеріали кримінального провадженні відносно останніх виділено в окреме провадження. На даний час вживаються вичерпні оперативно-розшукові заходи з метою встановлення їх місця знаходження.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool