На Кіровоградщині суд відхилив усі вимоги позову щодо результатів перерахунку голосів на виборах

Листопад 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1228 | Коментарі: 0

З 9 до 23 години 15 листопада тривало засідання Добровеличківського районного суду за позовом кандидата на сільського голову Сергія Гладченка (с.Піщаний Брід Добровеличківського району Кіровоградської області) щодо результатів перерахунку бюлетенів. В результаті – усі вимоги позивача було відхилено.

Нагадаємо, після рішення Дніпропетровського адміністративного апеляційного суду, 10 листопада 2015 року в приміщенні Добровеличківської районної виборчої комісії був проведений черговий перерахунок виборчих бюлетенів на виборах сільського голови Піщаного Броду. В результаті перерахунку перемогу отримав кандидат на посаду голови сільської ради, діючий голова Піщанобрідської сільської ради Сергій Мар’янов.

Кандидат на посаду голови сільської ради Сергій Гладченко, який отримав перемогу у 13 голосів по результатам першого підрахунку на виборах 25 жовтня 2015 року, оскаржив рішення Піщанобрідської ТВК про оголошення С. Марянова переможцем на основі перерахунку голосів. Також у позові вимагається визнати переможця виборів на основі протоколів з мокрими печатками ДВК від 25 жовтня.

Попередньо Сергій Мар’янов заявив, що результати виборів на п’ятьох кількох дільницях не дійсні і подав позов до адміністративного суду. Натомість Сергій Гладченко, заявив ОПОРІ, що зі сторони опонента було зафіксовано зловживання адміністративним ресурсом та спроба сфальсифікувати вибори. Після кількох судових засідань і другого перерахунку голосів вночі з 29 на 30 жовтня, який провели самі члени ТВК було прийняте рішення про визнання виборів не дійсними.

Прес-служба Громадянської мережі ОПОРА
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool