На Кіровоградщині створюватимуть центри розвитку креативної економіки

Березень 22, 2021 | Новини | Переглядів: 535 | Коментарі: 0

Розпочати підготовку пропозицій зі створення на Кіровоградщині центрів розвитку креативної економіки доручив голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко під час щотижневої апаратної наради сьогодні, 22 березня.

«Кабмін ухвалив порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті, для створення центрів креативної економіки в регіонах. На цей рік передбачено понад 110 мільйонів гривень. Пропозиції мають формувати місцеві державні адміністрації, виконавчі органи місцевих рад і подавати їх на погодження Мінрегіону. Прошу розпочати роботу з підготовки пропозицій. Ми маємо максимально використати можливості державного бюджету та залучити ці кошти в область», – зазначив очільник Кіровоградщини.

Андрій Назаренко додав, кошти держава скерує зокрема на будівництво, реконструкцію чи капітальний ремонт будівель, в яких створюватимуться центри креативної економіки, а також на виготовлення проектної документації.

Створення центрів креативної економіки дозволить підвищити інвестиційну привабливість регіону та сприятиме створенню нових робочих місць.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool