На Кіровоградщині створили Муніципальну лігу

Лютий 18, 2022 | Новини | Переглядів: 729 | Коментарі: 0

Громади Кіровоградщини утворили Муніципальну лігу, сьогодні 18 лютого.

Це консультативно-дорадчий орган при обласній раді, який формується на термін повноважень скликання обласної ради.

«Місія Муніципальної ліги полягає в об‘єднанні спільних зусиль обласної ради і територіальних громад задля розвитку Кіровоградської області через добробут кожної громади, задля укріплення самоврядування та місцевого лідерства, а також впливу на державну політику через призму запитів і потреб громад Кіровоградської області», - йдеться у положенні.

Своїми завданнями Муніципальна ліга визначила сприяння конструктивній та широкій взаємодії органів місцевого самоврядування в області, спільна робота над реалізацією проєктів соціально-економічного та культурного розвитку громад, детальне вивчення інвестиційного потенціалу та створення актуальних інвестиційних пропозицій, підготовка дієвої стратегії розвитку області, залучення коштів із обласного та державного бюджетів, ДФРР та інших фондів, програм закордонних партнерів для розвитку громад тощо.

Нагадаємо, у грудні голова обласної ради Сергій Шульга анонсував створення Муніципальної ліги на Кіровоградщині. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool