На Кіровоградщині студента викрили у вчиненні крадіжки

Червень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 19-річний житель області. Хлопець заволодів майном викладачів освітнього закладу, в якому навчається у Кіровограді.

Двоє потерпілих, 26 та 28 років, написали заяви про злочин, відразу як тільки виявили зникнення майна.

«У ході проведення розшукових заходів інспектори поліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний студент, - розповів начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Зловмисник зізнався у скоєному. Правоохоронці проводять за цим фактом досудове розслідування за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України».

Як з’ясувалося, перебуваючи у навчальному закладі на практиці, хлопець дочекався зручного моменту і забрав із кабінету особисті речі викладачів, зокрема мідні дроти та електрообладнання. Крадене він продав, а кошти витратив на власні потреби.
Зловмиснику загрожує покарання у вигляді арешту на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool