На Кіровоградщині стартував осінній призов юнаків на строкову військову службу

Жовтень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 964 | Коментарі: 0

Протягом жовтня-грудня поточного року відповідно до Указу Президента України №274/2018 в Україні будуть проводитись заходи осіннього призову громадян на строкову військову службу, зокрема з Кіровоградської області планується призвати 710 осіб, з них 260 у Збройні Сили, 370 у Національну гвардію, 60 у Державну спеціальну службу транспорту та 20 у Державну прикордонну службу.

Під час проведення заходів призову на строкову військову службу будуть призиватися придатні за станом здоров'я громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Відповідно до законодавства України, з початком призову, у разі якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов’язані в десятиденний строк з’явитися до військових комісаріатів за місцем реєстрації або проживання.

Поруч з цим повідомляємо, що відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28.08.2014 «Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності», уведеного в дію Указом Президента України від 29.09.2015 №744 - військовослужбовці строкової служби до виконання бойових завдань в антитерористичній операції (ООС) в Донецькій та Луганській областях не залучаються.

Кіровоградський обласний військовий комісаріат
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool