На Кіровоградщині стартували підготовчі роботи із капітального ремонту дороги Іванівка-Федорівка

Березень 31, 2021 | Новини | Переглядів: 436 | Коментарі: 0

Підготовчі роботи із капітального ремонту розпочались на ділянці км 0+000-км 1+000 автомобільної дороги загального користування місцевого значення О120805 від а/д Т-12-21-Іванівка-Федорівка-вихід на а/д Н-14

Роботи проведуть у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Про це повідомив директор ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг» Анатолій Зорькін сьогодні, 31 березня.

«На ділянці дороги плануємо улаштування вирівнюючого шару дорожнього одягу та верхнього шару із дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, ремонт водопропускних труб, улаштування узбіччя щебенево-піщаними сумішами, встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, монтаж бар’єрної огорожі», - зазначив Анатолій Зорькін.

Зі слів директора ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг», вартість ремонту – 14 мільйонів гривень.
 Анатолій Зорькін додав, об’єкт є перехідним з минулого року.

Як повідомлялося раніше, стартували підготовчі роботи із поточного середнього ремонту ділянки 10+000 - км 21+200 автомобільної дороги загального користування місцевого значення О120903 Компаніївка-Сасівка-Губівка-Калинівка у Кропивницькому районі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool