На Кіровоградщині справу Сурмила направлено на новий судовий розгляд

Липень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

Кримінальну справу відносно Василя Сурмила, яка набула широкого громадського розголосу, знову направлено до суду першої інстанції. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Досудовим слідством він обвинувачується в тому, що у травні 2009 року на грунті особистих неприязних відносин завдав вогнепальних поранень односельцю, винному у смерті його доньки.
Вироком Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області від 03.04.12 дії В. Сурмила перекваліфіковані з ч. 1 ст. 121 КК України на ст. 128 КК України. На підставі ст. 1 п. «є» Закону України «Про амністію у 2011 році» В.Сурмила звільнено від кримінальної відповідальності.
На вказаний вирок суду потерпілим внесено апеляцію, в зв’язку з неправильним застосуванням кримінального закону та м’якістю призначеного покарання, яку в апеляційному суді Кіровоградської області прокурором підтримано.
Ухвалою апеляційного суду Кіровоградської області від 17.07.12 вирок суду першої інстанції скасовано, а справу направлено на новий судовий розгляд.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool