На Кіровоградщині спіймали злодіїв із вкраденим дизельним паливом

Березень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

Ними виявилися двоє жителів Кіровоградського району. Чоловіки злили паливо з транспортного засобу одного з підприємств.

Близько опівночі наряд групи затримання поліції охорони знаходився на маршруті патрулювання вулиць селища. Поблизу місцевої водойми поліцейські помітили двох чоловіків у брудному одязі та з мішками в руках. Невідомі, побачивши службовий автомобіль, почали тікати.

Правоохоронці наздогнали громадян, які не змогли пояснити свою поведінку. З метою попередження правопорушення поліцейські оглянули вміст мішків і виявили у каністрах близько тридцяти літрів дизельного палива.
Поліцейські охорони встановили, що чоловіки здійснили злив палива з екскаватора, який належить одному з підприємств, розташованому на території населеного пункту.

На місце правопорушення було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського районного відділення поліції. Особи порушників встановили. Ними виявилися жителі селища, 48 та 49 років.

За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків, попередньо особам інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

За матеріалами
управління поліції охорони
в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool