На Кіровоградщині співробітники СБУ виявили та знищили понад 4 тисячі кущів марихуани

Липень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 1575 | Коментарі: 0

18 липня ц.р. співробітниками СБУ в ході обстеження території Олександрійського району Кіровоградської області на подвір’ї одного з приватних домоволодінь в с. Головківка виявлено насадження рослин коноплі. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-групі УСБУ в Кіровоградській області.

За результатами проведених у взаємодії із співробітниками Олександрійського РВ УМВС України заходів вилучено та знищено 4378 кущів коноплі, які сягали від півтора до двох метрів. Вартість такої кількості марихуани на «чорному ринку» склала б понад 500 тис. грн.
Матеріали передані до органів внутрішніх справ за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool