На Кіровоградщині спеціаліст пенсійного фонду має повернути державі більше одного мільйона гривень

Липень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

У Світловодську головний спеціаліст пенсійного фонду заподіяла шкоду державі в розмірі більше одного мільйона гривень. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

На даний час Світловодською міжрайонною прокуратурою відносно даної особи закінчено досудове слідство, справу з обвинувальним висновком направлено до суду.
Вказана особа, протягом 2009-2011 років склала та видала від імені відділу виконавчої служби Світловодського міськрайонного управління юстиції неправдиві документи про проведення перерахунку пенсій, призначених громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Протизаконна виплата бюджетних коштів склала близько 1,2 млн. грн.
Наразі Світловодською міжрайонною прокуратурою в інтересах пенсійного фонду до обвинуваченої заявлено позов про стягнення шкоди, заподіяної внаслідок вчинення злочину, на зазначену суму
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool