На Кіровоградщині сьогодні очікуються погодинні відключення електроенергії

Листопад 10, 2022 | Новини | Переглядів: 779 | Коментарі: 0

У Кропивницькому та Кіровоградській області 10 листопада очікуються  планові погодинні відключення електроенергії. 

НЕК «Укренерго» надало розпорядження застосувати планові відключення у всіх областях України. Тож погодинні відключення електроенергії будуть і на Кіровоградщині.

Обмеження в області будуть тривати з:

09:00 до 12:00;
16:00 до 21:00..

"10 листопада, по всій Україні будуть застосовані планові відключення. Найбільший обсяг обмежень буде введено у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях.

Режим планових відключень буде діяти:

З 06:00 до 24:00 у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях.

З 09:00 до 12:00 та з 16:00 до 21:00 в усіх інших областях України." - повідомили в Укренерго


 Президент  наголосив на важливості дотримання енергокомпаніями графіків відключень.

«Будь ласка, якщо відключення вашого будинку чи вулиці відбувається сьогодні не за графіком, повідомляйте місцеву владу і представників енергокомпанії, яка вас обслуговує. Вони повинні виправити ситуацію і слідувати графіку. Всюди де електрика відключена, це має відбуватись згідно із опублікованими графіками", - підкреслив Володимир Зеленський.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool