На Кіровоградщині службовий собака допоміг встановити місцезнаходження засудженого-втікача

Червень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 696 | Коментарі: 0

Повідомлення про втечу двох засуджених із території виправної колонії надійшло до Устинівського відділення поліції 22 червня після 21-ї години. До розшуку осіб, за рішенням керівництва поліції області, було залучено фахівців кінологічного центру разом із службовим собакою.

На місце пригоди виїхали молодший інспектор кінологічного центру поліції Сергій Шудря разом із лабрадором на ім’я Брайт. Визначившись із можливим напрямком руху осіб, пес взяв пошуковий слід. За годину собака привів кінолога на місце, де переховувався 35-річний чоловік.

Його 45-річного «товариша» розшукали вже працівники колонії. Під час огляду особистих речей засудженого було виявлено рослинну речовину, схожу на коноплю.

На теперішній час втікачів повернуто до виправного закладу.

За цим фактом інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 390 (ухилення від відбування покарання у виді обмеження волі та у виді позбавлення волі) Кримінального кодексу України. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool