На Кіровоградщині Служба порятунку попереджає: будьте обережні під час погіршення погодних умов

Березень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

Управління ДСНС України в області звертається до мешканців Кіровоградщини із попередженням про те, що у зв'язку з очікуванням значного погіршення погодних умов 17-19 березня у вигляді сильних снігопадів, хуртовин, зниження температури повітря, посилення вітру, варто дотримуватись правил безпеки життєдіяльності.

Не виїжджати без потреби на транспортних засобах за межі населених пунктів, не допускати переохолодження організму, добирати належний теплий одяг та взуття.

На вулиці рухатись обережно, намагатись триматись далі від кромки дороги, оскільки ускладнений рух на шляхах може спричинити аварійні ситуації із автотранспортом. При сильних поривах вітру – не підходити близько до розлогих дерев, електроопор та хитких конструкцій, які можуть впасти. Під час обігріву приміщень суворо дотримуватись правил пожежної безпеки, перевіряти справність і належний стан приладів та систем опалювання.

Бережіть себе та своїх близьких.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool