На Кіровоградщині чоловік вбив свою стареньку матір

Вересень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

Працівники Новоукраїнського райвідділу міліції затримали раніше судимого місцевого жителя, який жорстоко побив свою матір.
Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Місцева жителька кожного дня навідувала 82-річну свекруху, яка проживала разом зі своїм сином. Одного дня вона зайшла на подвір’я, та старенька не зустріла її, як звичайно. Невістка попрямувала до будинку і побачила бабусю, яка лежала на підлозі зі слідами побоїв. Родичка намагалася надати допомогу потерпілій, але вона погано почувалася, тому невістка викликала швидку. Доки чекали на лікарів, старенька розповіла, що вона посварилася з сином через те, що відмовилася дати йому грошей на горілку. Розлютившись, він почав бити її руками, потім схопив палицю і продовжував наносити удари. Оскаженівши, чоловік навіть намагався задушити пенсіонерку. Але потім залишив її та пішов.
Потерпілу доправили до лікарні, але, попри всі зусилля, лікарям не вдалося врятувати їй життя. А 55-річного чоловіка, який після сварки спокійно відпочивав у своїй кімнаті, затримали працівники міліції.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 Кримінального Кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілого). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool