На Кіровоградщині сільському голові обрано запобіжний захід

Вересень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1936 | Коментарі: 0

Сільському голові та землевпоряднику сільської ради у Маловисківському районі, викритих на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у розмірі 3 тис грн., оголошено про підозру.

Їм інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція вказаної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Крім того, за клопотанням прокуратури сільському голові обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою з максимальним розміром застави, землевпоряднику – домашній арешт.

На Кіровоградщині виникла надзвичайна ситуація об’єктового рівня

Досудове розслідування вказаного кримінального провадження триває.

Нагадаємо, що сільський голова разом із землевпорядником вимагали у підприємця 3 тис грн. за вирішення питання щодо отримання земельної ділянки. 22 вересня завдяки ефективній координації в роботі правоохоронців вказані посадовці були затримані «на гарячому».

Прес-служба прокуратури Кіровогрдської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool