На Кіровоградщині сільськогосподарські товаровиробники поповнили бюджет більше як на 2 мільйона гривень

Травень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

З початку року до місцевих бюджетів області перераховано два мільйона 136 тисяч фіксованого сільськогосподарського податку.

Це майже на 259 тисяч гривень більше, ніж було заплановано та на 27,5 тисяч більше, ніж за цей же період минулого року.
На обліку в органах доходів і зборів Кіровоградської області перебуває 2756 суб’єктів господарювання, які обрали спрощену систему оподаткування у сфері сільського господарства.
У Головному управлінні Міндоходів у Кіровоградській області звертають увагу, що сплата податку проводиться щомісяця протягом 30 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного місяця. Отже, за квітень цього року необхідно розрахуватися не пізніше 30 травня. У разі зміни площі сільськогосподарських угідь у зв’язку з набуттям або втратою права власності чи користування, платник зобов’язаний уточнити суму податкових зобов’язань з податку за період з дати набуття (втрати) такого права до останнього дня звітного року.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool