На Кіровоградщині сільська рада позбавила дітей права на дошкільну освіту

Квітень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1138 | Коментарі: 1

Прокуратурою Новоукраїнського району перевірено стан додержання органами виконавчої влади та місцевого самоврядування законодавства про освіту в районі. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

На підставі виявлених порушень прокурор району заявив адміністративний позов до Кіровоградського окружного адміністративного суду. В документі йдеться про визнання незаконними та скасування відповідних рішень сесії Семенастівської сільської ради, якими до переліку об’єктів, що підлягають приватизації, було включено приміщення дитячого садка, а у подальшому продане фермерському господарству за 63 тис. грн.

Таким чином, незаконні рішення сесії сільської ради призвели до негативних суспільних наслідків, оскільки позбавили дітей права на дошкільну освіту.
На даний час позов знаходиться на судовому розгляді.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool