На Кіровоградщині сільгосппідприємство сплатило більше 227 тисяч гривень штрафу

Листопад 27, 2017 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

Під час інспекційного відвідування (на підставі звернення відділення пенсійного фонду) одного із приватних сільськогосподарських підприємств Новгородківського району Кіровоградської області виявлено ряд порушень трудового законодавства, в тому числі порушення мінімальних державних гарантій в оплаті праці. 

Актом інспекційного відвідування встановлено порушення підприємством вимог ст. 100 Кодексу законів про працю України відносно семи працівників - електрогазозварника та трактористів - машиністів щодо підвищеної оплати праці на роботах із шкідливими і небезпечними умовами.

В іншому акті зафіксовано порушення вимог ст. 115 та 116 КЗпП України, ст. 21 Закону «Про відпустки»(порушення строків виплати зарплати, розрахунку при звільненні, несвоєчасна оплата праці за час щорічної відпустки).

На підставі ч. 2 ст. 265 КЗпП України на підприємство накладено штрафні санкції на загальну суму 227 тисяч 200 гривень. Штраф підприємство сплатило.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool