На Кіровоградщині ще один ЦНАП розпочав оформлювати паспортні документи

Липень 11, 2022 | Новини | Переглядів: 2087 | Коментарі: 0

У Центрі надання адміністративних послуг Світловодської міської територіальної громади запроваджено надання послуг з оформлення ID-карти та закордонного паспорта. Відсьогодні фахівці ЦНАПу розпочали прийом громадян.

У ЦНАПі встановлено одне робоче місце, обслуговування громадян здійснюється у порядку «живої» черги. Взаємодія ЦНАПу та Світловодського відділу Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області відбуватиметься у форматі фронт-офісу та бек-офісу: у ЦНАПІ буде здійснюватись прийом документів та видача готових паспортів, міграційники проводитимуть усі перевірки та прийматимуть рішення на друк документів.

 Послуги з оформлення ID-карти та закордонного паспорта надаватимуться паралельно у Світловодському відділі Міграційної служби та через ЦНАП.

Нагадаємо, що як закордонний паспорт, так і ID-картку можна оформити, звернувшись до найближчого підрозділу Міграційної служби області або ЦНАПу, незалежно від реєстрації місця проживання.

Управління ДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool