На Кіровоградщині шахрай видурив у жінки мобільний телефон

Червень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 739 | Коментарі: 0

19-річний житель одного з сіл Олександрійського району «позичив» у громадянки засіб зв’язку, начебто щоб подзвонити, та зник із чужим майном. За подібні дії особі може загрожувати покарання – до 3 років обмеження волі.

У ході відпрацювання території дільниці інспектором поліції до нього з повідомленням про злочин звернулась мешканка одного з населених пунктів.

Для перевірки інформації на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Працівники поліції встановили, що напередодні ввечері незнайомий чоловік, перебуваючи у магазині, попросив у жінки для здійснення дзвінка телефон, якого у подальшому так і не повернув.
Зловмисником виявився мешканець сусіднього села, раніше судимий за скоєння крадіжок. У даний час майно вилучено та повернуто власниці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство), санкція статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, чи обмеження волі на строк до 3 років.

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool