На Кіровоградщині Сергій Шульга просить громади долучатися до формування інвестиційної ради

Лютий 19, 2022 | Новини | Переглядів: 783 | Коментарі: 0

Голова обласної ради Сергій Шульга звернувся до членів Муніципальної ліги з пропозицією долучатися до формування інвестиційної ради вчора, 18 лютого.

Зокрема він зазначив, що зараз триває підготовка до створення такого дорадчого органу при облраді.

«Я б просив вас долучитися до формування складу інвестиційної ради. Рекомендуйте кандидатури. Тобто, це мають бути люди бізнесу, бізнес має бути з місцевою пропискою, потужні платники податків, які зацікавлені в розвитку Кіровоградщини», - пояснив голова обласної ради.

Водночас Сергій Шульга анонсував проведення регіонального інвестиційного форуму.

«Якщо будуть сприятливі умови в плані пандемії, зовнішніх викликів, плануємо форум тут, у Кропивницькому, за участі інвесторів, фінансистів, представників посольств і консульств, а також відомих експертів із різних напрямків розвитку регіональної економіки, з якими ви далі самостійно зможете працювати. Можливо, цей форум проведемо в рамках «AgroExpo»», - уточнив він.

Голова обласної ради також наголосив на необхідності сформувати інвестиційний паспорт Кіровоградщини.

«Було б дуже доречно, якби ми всі разом сформували реальний, підкреслюю, інвестиційний паспорт області, який поєднає структуровані інвестиційні проекти. Це те, що ми зможемо запропонувати інвесторам», - сказав Сергій Шульга.

Нагадаємо, на Кіровоградщині відбулося перше засідання Муніципальної ліги.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool