На Кіровоградщині Сергій Кузьменко оглянув ремонт автодороги М-12

Вересень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 778 | Коментарі: 0

В рамках робочої поїздки до Маловисківського району голова облдержадміністрації проінспектував ремонтні роботи, що виконуються на ділянці автодороги С121010 (від автодороги М-12-Тарасівка-Злинка-Новоукраїнка – з під’їздом до хлібоприймального пункту).

Як повідомив голова райдержадміністрації Павло Сорока, отримавши необхідне фінансування цей напрямок було обрано за пріоритет, адже дорога була у вкрай незадовільному стані. Загалом у Маловисківському районі буде відремонтовано 9 км доріг.

Загальна протяжність автошляху, де проводяться будівельні роботи – 5,3 км. На даний час виконується улаштування асфальтобетонного покриття на ділянці 2,3 км, ямковий ремонт на 3 км та планування узбіч. За прогнозами будівельників, ремонт буде завершено за півтора тижні.

Кошторисна вартість робіт складає 6,5 млн.грн.

Голова облдержадміністрації підкреслив, що область вперше у 2018 році отримала солідне державне фінансування на ремонт 100 км доріг місцевого значення (381 млн. грн.) . Зараз у кожному районі тривають активні ремонтні роботи. Вже відремонтовано близько 30 проблемних ділянок.

"У вересні ми плануємо відремонтувати іще 32 дороги і в жовтні повністю завершити ці роботи", - наголосив він.

Сергій Кузьменко також прокоментував ситуацію по ділянці автошляху "Кропивницький-Умань", що пролягає через Маловисківський район. "Ділянка цієї дороги знаходиться в поганому стані і потребує капітального ремонту. Маємо готову ПКД. Це питання ми порушили перед Урядом, щоб отримати фінансування у 2019 році".


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool