На Кіровоградщині середній розмір субсидії на тверде паливо у 2016 році склав 2444 гривні

Січень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

Таку інформацію озвучив директор департаменту соціального захисту населення ОДА Олександр Догаров під час апаратної наради в ОДА.

Як зазначив посадовець, для надання субсидії на тверде паливо та скраплений газ в області минулого року з державного бюджету було виділено 147,5 млн. грн., що вдвічі більше ніж у 2015 році.

- У 2016 році такий вид субсидії отримали 55,8 тисяч домогосподарств на загальну суму 147,5 млн. грн. – повідомив посадовець.
Середній розмір субсидії складав 2444 гривні, що у 1,6 рази більше, ніж у 2015 році.

Перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко нагадав, що в області минулого року визначено підприємство, яке спеціалізується на постачанні скрапленого газу по всій території області. Перед керівниками територій він поставив завдання проінформувати мешканців населених пунктів, де відсутнє газопостачання, про можливості отримання даного виду субсидії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool