На Кіровоградщині СБУ затримала осіб, які вимагали хабар

Вересень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1388 | Коментарі: 0

Співробітники СБУ викрили та припинили протиправну діяльність працівника Управління у справах захисту прав споживачів у Кіровоградській області та його спільника, які вимагали і одержали хабара. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-центрі СБ України.

Зловмисники вимагали 1600 гривень у місцевого підприємця за незастосування адміністративного покарання у вигляді значних штрафних санкцій за виявлені порушення при перевірці його магазину.
Співробітники СБУ затримали хабарників «на гарячому» під час одержання усієї суми хабара.
3 вересня ц.р. за матеріалами УСБУ в Кіровоградській області органами прокуратури стосовно правопорушників порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool