На Кіровоградщині СБУ затримала міліціонера-хабарника (ФОТО)

Листопад 03, 2011 | Новини | Переглядів: 1239 | Коментарі: 0

Співробітники УСБУ в Кіровоградській області спільно з працівниками внутрішньої безпеки МВС України викрили та припинили протиправну діяльність старшого слідчого УМВС України в Кіровоградській області, який вимагав хабар у мешканця одного з райцентрів Кіровоградської області за непритягнення його до кримінальної відповідальності за фактом незаконного зберігання та реалізації контрафактної продукції та незаконного розповсюдження і відтворення комп’ютерних програм. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-група УСБУ в Кіровоградської області


31 жовтня ц.р. правоохоронця затримали після одержання ним хабара у сумі 400 доларів США.
За матеріалами СБУ прокуратурою Кіровоградської області стосовно міліціонера порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

На Кіровоградщині СБУ затримала міліціонера-хабарника (ФОТО)

 

В Управлінні Служби безпеки України в Кіровоградській області працює «телефон довіри» – 36-13-06, за яким мешканці міста та області мають змогу звернутися з повідомленням на неправомірні дії співробітників правоохоронних органів та державних установ. Конфіденційність гарантуємо.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool