На Кіровоградщині СБУ встановила «жартівника», який погрожував терактом

Серпень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1588 | Коментарі: 0

20 серпня ц.р., о 2 год. ночі до чергової частини Світловодського міського відділу міліції надійшло анонімне повідомлення про те, що біля приміщення одного з магазинів районного центру закладено вибуховий пристрій. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-групі УСБУ в Кіровоградській області.

На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. В результаті обстеження приміщення та прилеглої території вибухового пристрою не виявлено.
У ході здійснення пошукових заходів співробітники СБУ встановили особу аноніма. Ним виявився 24-річний мешканець смт. Власівка Світловодського району, який зізнався, що анонімний дзвінок здійснив у стані алкогольного сп’яніння, під час відпочинку у одному із розважальних закладів міста.
Встановлено, що реальних намірів та можливостей для вчинення злочину він не мав.
25 серпня ц.р. матеріали передані до органів внутрішніх справ за ознаками злочину, передбаченого ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool