На Кіровоградщині СБУ виявила плантацію марихуани, організовану громадянином РФ (ВІДЕО, ФОТО)

Вересень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

Співробітники обласного Управління Служби безпеки України спільно із Нацполіцією у рамках протидії незаконному обігу наркотичних засобів та психотропних речовин виявили у Кіровоградській області плантацію марихуани.

Правоохоронці встановили, що громадянин Росії, який нелегально проживав у Маловисківському районі Кіровоградщини, організував на території домоволодіння тепличне вирощування канабісу.

Теплицю з наркомісткими рослинами площею триста квадратних метрів він облаштував системою поливу та світла. Зібраний «врожай» зловмисник сушив та подрібнював на спеціальному обладнанні. Фасований «товар» реалізовувався через мережу дилерів в інші регіони нашої країни.

Під час обшуку за місцем проживання фігуранта справи правоохоронці виявили триста кущів наркомісткої рослини та близько двадцяти кілограмів вже готової марихуани.
Вартість виявленого канабісу за цінами «чорного ринку» складає близько трьох мільйонів гривень.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення наркоділку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 309 та ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України. У рамках відкритого кримінального провадження тривають невідкладні слідчі дії для встановленню інших осіб, причетних до протиправної діяльності та обставин нелегального перебування росіянина на території України.

На Кіровоградщині СБУ виявила плантацію марихуани, організовану громадянином РФ (ВІДЕО, ФОТО)

На Кіровоградщині СБУ виявила плантацію марихуани, організовану громадянином РФ (ВІДЕО, ФОТО)

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool