На Кіровоградщині СБУ вилучила цигарок на півмільйона гривень

Грудень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1167 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині співробітниками спецслужби, спільно із слідчими та працівниками податкової міліції ГУ ДФС в області, за фактом незаконного виготовлення, зберігання та транспортування з метою збуту, вилучено велику кількість контрафактних тютюнових виробів.

Вилучені спецслужбою в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 КК України тютюнові вироби, було незаконно завезено до України групою мешканців м.м. Кіровограда та Одеси.

Цигарки виготовлялися в Молдові, Туреччині та Білорусі і за попередніми оцінками фахівців їх вартість складає щонайменше 500 тис.грн.
Під час обшуків на території Кіровоградської та Одеської областей, у фігурантів справи було вилучено 3 823 блоків (38 230 пачок), 500 літрів спирту та 675 блоків (6750 пачок) відповідно, незаконно ввезених в Україну тютюнових виробів без марок акцизного збору.

Прес-група УСБУ в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool