На Кіровоградщині СБУ викрила поліцейських-шантажистів (фото)

Липень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині Службою безпеки України спільно з внутрішньою безпекою в Кіровоградський області ДВБ Національної поліції України та з Прокуратурою області задокументовано та припинено діяльність злочинної групи з числа співробітників ГУ Національної поліції, котрі намагались одержати від місцевого мешканця 8 500 доларів США під погрозами притягнення до кримінальної відповідальності за ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Капітан та лейтенант навмисно підсилали відомому місцевому фотографу "перевірених" дівчат, які просили зробити відверті фотосесії. Отримавши знімки, поліцейські заявили що моделі неповнолітні та відкрили стосовно нього кримінальне провадження. За непритягнення до відповідальності вони вимагали з чоловіка 8,5 тисяч доларів США.

Правоохоронці задокументували, що для залякування фотографа поліцейські проводили у нього вдома несанкціоновані обшуки під час яких незаконно вилучили гроші та цінні речі. Зловмисники навіть "пропонували" чоловіку продати житло, щоб розрахуватися за нібито скоєний злочин.

Співробітники спецслужби спільно затримали поліцейських у лісопарковій зоні на околиці обласного центру після отримання частини хабара у розмірі три тисячі доларів.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення капітану і лейтенанту підозри у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.
Тривають слідчі дії.

Прес служба УСБУ в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool