На Кіровоградщині СБУ викрила факт використання земельних ділянок не за цільовим призначенням

Квітень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 3351 | Коментарі: 0

Управлінням СБ України в Кіровоградській області задокументовано факт протиправної діяльності службових осіб відділу Держкомзему Петрівського району, які сприяли комерційним підприємствам у використанні земель рекреаційного фонду, що завдало збитки бюджету держави у великих розмірах. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомила прес-група УСБУ в Кіровоградської області.

Так, вказаними посадовцями у період 2004-2005 рр., укладено договори оренди земельних ділянок рекреаційного призначення під виглядом промислових земель із сплатою орендної плати в розмірі земельного податку, внаслідок чого, державним бюджетом впродовж 2004-2010 рр. недоотримана орендна плата за їх використання в сумі 282,32 тис. гривень.

18 квітня ц.р. за матеріалами УСБУ в Кіровоградській області прокуратурою Петрівського району стосовно службових осіб відділу Держкомзему порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем), ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool