На Кіровоградщині СБУ видворила нелегального мігранта

Березень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

Співробітниками контррозвідки Кіровоградського Управління СБУ спільно з обласною Держміграційною службою, під час проведення рейду в рамках спільної операції «Мігрант», затримано громадянина Республіки Конго 1991 року народження.

Перебуваючи на території України з порушенням міграційного законодавства, іноземець виношував наміри незаконно легалізуватись на території нашої держави та здійснити незаконне переміщення до однієї із країн Євросоюзу із подальшою там легалізацією у якості біженця, що прибув безпосередньо із країни походження.

За матеріалами Управління СБУ в Кіровоградській області за порушення правил перебування на території України в лютому поточного року УДМСУ в області вже було прийнято рішення щодо примусового повернення іноземця до РК із забороною в’їзду до України протягом трьох років. Однак мешканець африканської країни не залишив територію нашої держави, перейшовши на нелегальне становище, переховуючись від правоохоронних органів.

На даний час порушник утримується в Чернігівському пункті тимчасового тримання іноземців в очікуванні здійснення заходів по примусовому видворенню з території України.

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool