На Кіровоградщині СБУ припинила роботу інтернет-сайту

Вересень 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1645 | Коментарі: 1

Співробітники Служби безпеки України викрили та припинили функціонування інтернет-магазину, який розповсюджував на території Кіровоградської області спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації, заборонених до продажу та використання. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-група УСБУ в Кіровоградської області

Встановлено, що двоє місцевих мешканців через мережу Інтернет замовляли та незаконно збували спеціальні технічні прилади закамуфльовані під авторучки, годинники, брелоки та сонцезахисні окуляри.
Співробітники СБУ затримали зловмисників «на гарячому» під час спроби реалізувати спецзасоби в одному з офісних приміщень Кіровограда. Після проведення відповідних експертиз буде порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.359 (незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації) Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool