На Кіровоградщині СБУ передала до суду кримінальну справу щодо незаконного привласнення грошових коштів кредитної спілки

Березень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1258 | Коментарі: 0

Слідчі Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області завершили розслідування кримінальної справи стосовно двох громадян України, які незаконно привласнювали гроші вкладників місцевої кредитної спілки. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-група УСБУ в Кіровоградської області

Протягом 2006-2007 рр. зловмисники оформили фіктивні кредитні договори та заяви від імені осіб, які ніколи не зверталися до спілки за отриманням кредитів. На підставі підроблених документів зловмисники незаконно отримали 1 млн. 800 тис. гривень, які привласнили та використали на власний розсуд.

Кримінальну справу стосовно зловмисників порушено за ч.5 ст.191(привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.2 ст.366(службове підроблення) Кримінального кодексу України.
7 березня ц.р. кримінальну справу з обвинувальним вироком скеровано до суду.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool