На Кіровоградщині СБУ із прокуратурою затримала на хабарі одного з керівників «Укрпошти» (фото)

Червень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1372 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині СБУ, разом із прокуратурою Кіровоградської області затримала на хабарі помічника директора Кіровоградської дирекції УДППЗ «Укрпошта».

Цього разу хабарник, користуючись владними привілеями, вимагав від директора підрядної організації, що виграла тендер на постачання «Укрпошті» комплектуючих до оргтехніки та обслуговування її комп’ютерного обладнання, неправомірну вигоду у вигляді так званого «відкату».

Зважаючи, що за умовами тендеру, обсяг державної закупівлі становив 186 тисяч гривень, здирник забажав «відкату» 30% від суми контракту за підписання відповідних договорів.

Для отримання таких бажаних грошей, зловмисник вибрав свій картковий рахунок у ПАТ КБ «ПриватБанк», куди директор фірми-підрядника мала перерахувати 50 000 гривень. Після перерахування коштів 22 червня поточного року, хабарника було затримано співробітниками Служби безпеки України у взаємодії прокуратурою Кіровоградської області, кошти вилучено.

На Кіровоградщині СБУ, разом із прокуратурою Кіровоградської області затримала на хабарі помічника директора Кіровоградської дирекції УДППЗ «Укрпошта».

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна. Тривають невідкладні слідчі дії.

Прес-служба УСБУ в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool